Tarieven

Een consult kost € 87,50

Een consult duurt 45 minuten exclusief voorbereidingstijd en eventueel rapportage aan je huisarts. Gemiddeld bestaat een traject uit 3 consulten.

Vergoedingen

Ben je aanvullend verzekerd voor ziektekosten? Dan vergoeden de meeste zorgverzekeraars de consulten van de overgangsconsulent geheel of gedeeltelijk. Of je voor vergoeding in aanmerking komt kan je terug vinden in je zorgpolis of kan je navragen bij je zorgverzekering.

De kosten gaan niet van je eigen risico af.

Werkgever

Ook kun je nagaan of jouw werkgever het bezoek aan de overgangsconsulent vergoed. Een goede begeleiding kan er voor zorgen dat je geen ziekteverzuim opbouwt of eerder terugkeert in het arbeidsproces.

Verwijzing

Voor een consult bij de Overgangsconsulent heb je geen verwijzing nodig.

Annuleren afspraak

Indien je verhinderd bent op de afgesproken datum en tijdstip op het praktijkadres aanwezig te zijn dien je mij hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te stellen. Indien je binnen 24 uur voor genoemd tijdstip bericht van verhindering aan de Overgangsconsulent geeft, dan wel geen zodanig bericht geeft, is de Overgangsconsulent gerechtigd om het honorarium voor de desbetreffende afspraak aan je in rekening te brengen.

Zie algemene voorwaarden voor meer informatie.

Elles Suk is VVOC gecertificeerd verpleegkundig overgangsconsulente voor omgeving Peize, Roden, Leek, Eelde en Haren

Plan een afspraak met Elles

Elles Suk is VVOC gecertificeerd verpleegkundig overgangsconsulente.

Aangenaam kennis te maken!
Ben jij op zoek naar professionele begeleiding en ondersteuning om door deze, soms zware, soms verwarrende periode heen te komen? Ik help je graag!

werkwijze over mij

FOL in beweging